Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

7 hónappal a hajbeültetés után

Minden a legnagyobb rendben! Pedig rendesen igénybe van véve a hajam, hiszen rendszeresen sportolok, ezért gyakran megizzad a fejbőröm.

Strandolni is voltam már, a nap is rendszeresen éri, de semmi probléma,teljesen rendesen funkcionál, nem hullik, nem töredezik!
 

A HairHungay Klinikán készült kontroll képek:

Hajbeültetés után

Hajbeültetés után 

Egy hónap múlva újra jelentkezem! :)

0 Tovább

Hajbeültetés után 1 hónappal

Eltelt az első hónap a hajbeültetésem óta, ezért megosztom a tapasztalataim! Most már majdnem 100%-osan gyógyult a fejbőröm, csak nagyon picit piros egy-egy területen!

A fejbőr viszketés teljesen megszűnt, a sebek csak szakértő számára felfedezhetőek! A hajam szépen nő, minden visszatért a rendes kerékvágásba. Sportolhatok, szolizhatok, nincsenek akadályok! A beültetett terület egyes részein kihullott a hajam, de mivel ez természetes folyamat, ezért nem aggódom! Bár az tény, hogy nagyon várom az új hajszálak megjelenését! Remélem a következő hónapban már beszámolhatok a növekvő új hajszálaimról!

Addig is a mostani állapotom képekben...

 

 

0 Tovább

A műtét utáni első napok

A műtét utáni első pár nap kicsit furcsa volt. Mivel soha nem volt ilyen rövid hajam, hozzá kellett szoknom az érzéshez és a látványhoz is.

Annyi teendőm volt, hogy két óránként spray-el fújjam be. Ez fertőtlenítette és hűtötte is egyben, jó érzés volt. Ahogy a pici sebek gyógyulni kezdtek, picit viszketett a fejem, de kicsi simogatással könnyen enyhíteni lehetett a viszkető érzést.

Hajbeültetés után 5 nappal a HairHungary Klinikán

  

Pár nap elteltével a keletkezett kis pörkök is szépen leestek és mivel közben a hajam is nőtt,egy hét elteltével alig lehetett észrevenni a beavatkozás nyomait. Két héttel a műtét után, (azoknak, akik nem tudták, hogy hajbeültetésem volt) már csak egy rövid hajú srác vagyok! :)

Hajbeültetés után 1 héttel

  

0 Tovább

Hajbeültetés Blog

blogavatar

Ez a blog arra hivatott, hogy elmeséljem hajbeültetésem történetét, mely alapján remélem sok információt tudok átadni azoknak, akik kopaszodásukra végső megoldást keresnek és a hajbeültetést választják.

Utolsó kommentek