Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Műtét után 10 hónappal

Friss helyzetjelentés! :) Hajbeültetésem után ez már a 10. hónap, ezért gondolom elértem a közel végleges állapotot, amivel nagyon elégedett vagyok!

Sokkal dúsabb a hajam, nem okozott kellemetlenséget ha a strandon vizes lett vagy ha be kellett zseléznem! A műtét előtti állapotomban már igencsak zavart, hogy vizes hajnál látszódott a fejbőröm, vagy hogy zselézésnél feltűnt a hajam ritkasága! Ma már ez csak múlt! I'm very happy! :)

0 Tovább

Semmi negatív változás - nem hullik, nem töredezik

Utolsó jelentkezésem óta annyi változás történt velem, hogy külföldre mentem! Közel vagyok a tengerhez, hűvösebb a levegő és jóval szelesebb mint otthon!

Sokszor esik az eső, tehát igencsak ki van téve a hajam az igénybevételnek! Eddig nem tapasztaltam semmi negatív változást, nem hullik, nem töredezik! Bízom benne hogy így is marad!

Hajbeültetés után

Egy hónap múlva több tapasztalatom lesz! Addig is minden jót Mindenkinek!

0 Tovább

7 hónappal a hajbeültetés után

Minden a legnagyobb rendben! Pedig rendesen igénybe van véve a hajam, hiszen rendszeresen sportolok, ezért gyakran megizzad a fejbőröm.

Strandolni is voltam már, a nap is rendszeresen éri, de semmi probléma,teljesen rendesen funkcionál, nem hullik, nem töredezik!
 

A HairHungay Klinikán készült kontroll képek:

Hajbeültetés után

Hajbeültetés után 

Egy hónap múlva újra jelentkezem! :)

0 Tovább

Hajbeültetés után fél évvel

Minden rendben van,semmi problémám nincs! Voltam időszakos kontrollon, a HairHungary klinikán ahol a nagyon kedves Doktornő is mindent rendben talált.

 

Már teljesen úgy élem az életem,mintha mi sem történt volna,csak a kontrollok juttatják eszembe, hogy hajbeültetésem volt! :-) 

Tibor

0 Tovább

Hajbeültetés után 5 hónappal

Jól látható, hogy a hajam sűrűbb lett. Remélem még ez a tendencia folytatódik, bár már most is nagyon látványos a változás.

Akikkel találkoztam és megemlítettem hogy hajbeültetésem volt,mind azt mondták,milyen jó lett. A donor terület is teljesen regenerálódott, abszolút nem lehet észrevenni, hogy jó sok hajszál ki lett onnan véve.

Íme az új képek a mostani állapotomról:

Hajbeültetés után

Hajbeültetés után

Hajbeültetés után a donor terület

Egy hónap múlva jelentkezem!

0 Tovább
«
123

Hajbeültetés Blog

blogavatar

Ez a blog arra hivatott, hogy elmeséljem hajbeültetésem történetét, mely alapján remélem sok információt tudok átadni azoknak, akik kopaszodásukra végső megoldást keresnek és a hajbeültetést választják.

Utolsó kommentek