Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Semmi negatív változás - nem hullik, nem töredezik

Utolsó jelentkezésem óta annyi változás történt velem, hogy külföldre mentem! Közel vagyok a tengerhez, hűvösebb a levegő és jóval szelesebb mint otthon!

Sokszor esik az eső, tehát igencsak ki van téve a hajam az igénybevételnek! Eddig nem tapasztaltam semmi negatív változást, nem hullik, nem töredezik! Bízom benne hogy így is marad!

Hajbeültetés után

Egy hónap múlva több tapasztalatom lesz! Addig is minden jót Mindenkinek!

0 Tovább

7 hónappal a hajbeültetés után

Minden a legnagyobb rendben! Pedig rendesen igénybe van véve a hajam, hiszen rendszeresen sportolok, ezért gyakran megizzad a fejbőröm.

Strandolni is voltam már, a nap is rendszeresen éri, de semmi probléma,teljesen rendesen funkcionál, nem hullik, nem töredezik!
 

A HairHungay Klinikán készült kontroll képek:

Hajbeültetés után

Hajbeültetés után 

Egy hónap múlva újra jelentkezem! :)

0 Tovább

Hajbeültetés után fél évvel

Minden rendben van,semmi problémám nincs! Voltam időszakos kontrollon, a HairHungary klinikán ahol a nagyon kedves Doktornő is mindent rendben talált.

 

Már teljesen úgy élem az életem,mintha mi sem történt volna,csak a kontrollok juttatják eszembe, hogy hajbeültetésem volt! :-) 

Tibor

0 Tovább

Hajbeültetés után 4 hónappal

Ez volt az első olyan hónap, amikor láttam a hajbeültetésem eredményét! Szemmel láthatóan sűrűbb lett a hajam!

Ha a kezem a hajamon lassan hátrafelé húzom, szépen látszanak a rövidebb, új hajszálak. Bízom benne, hogy több és több bújik még elő! Már vágatnom is kellett a hajamból, mert olyan hosszúságot ért el. A donor és a beültetett területen semmi problémám nincs, teljesen panasz-és tünetmentes!

Hajbeültetés után 4 hónappal készült képek

0 Tovább

Újabb egy hónap telt el...

Újból eltelt egy hónap, lényegi változást nem tapasztaltam a múlt hónaphoz képest, csak természetesen hosszabb lett a hajam!

Hajbeültetés után 3 hónappal

Viszont nemrég voltam a 3 hónapos kontrollon a HairHungary Klinikán, ahol a kedves Doktornő mindent rendben talált és már felfedezett egy-két előbújó új hajszálacskát is! Most már nagyon izgatottan várom az elkövetkező heteket, hogy én is felfedezzem a növekedést!

Egy hónap múlva újra jövök!

0 Tovább
«
12

Hajbeültetés Blog

blogavatar

Ez a blog arra hivatott, hogy elmeséljem hajbeültetésem történetét, mely alapján remélem sok információt tudok átadni azoknak, akik kopaszodásukra végső megoldást keresnek és a hajbeültetést választják.

Utolsó kommentek