Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajbeültetés után fél évvel

Minden rendben van,semmi problémám nincs! Voltam időszakos kontrollon, a HairHungary klinikán ahol a nagyon kedves Doktornő is mindent rendben talált.

 

Már teljesen úgy élem az életem,mintha mi sem történt volna,csak a kontrollok juttatják eszembe, hogy hajbeültetésem volt! :-) 

Tibor

0 Tovább

Hajbeültetés után 5 hónappal

Jól látható, hogy a hajam sűrűbb lett. Remélem még ez a tendencia folytatódik, bár már most is nagyon látványos a változás.

Akikkel találkoztam és megemlítettem hogy hajbeültetésem volt,mind azt mondták,milyen jó lett. A donor terület is teljesen regenerálódott, abszolút nem lehet észrevenni, hogy jó sok hajszál ki lett onnan véve.

Íme az új képek a mostani állapotomról:

Hajbeültetés után

Hajbeültetés után

Hajbeültetés után a donor terület

Egy hónap múlva jelentkezem!

0 Tovább

Hajbeültetés után 4 hónappal

Ez volt az első olyan hónap, amikor láttam a hajbeültetésem eredményét! Szemmel láthatóan sűrűbb lett a hajam!

Ha a kezem a hajamon lassan hátrafelé húzom, szépen látszanak a rövidebb, új hajszálak. Bízom benne, hogy több és több bújik még elő! Már vágatnom is kellett a hajamból, mert olyan hosszúságot ért el. A donor és a beültetett területen semmi problémám nincs, teljesen panasz-és tünetmentes!

Hajbeültetés után 4 hónappal készült képek

0 Tovább

Újabb egy hónap telt el...

Újból eltelt egy hónap, lényegi változást nem tapasztaltam a múlt hónaphoz képest, csak természetesen hosszabb lett a hajam!

Hajbeültetés után 3 hónappal

Viszont nemrég voltam a 3 hónapos kontrollon a HairHungary Klinikán, ahol a kedves Doktornő mindent rendben talált és már felfedezett egy-két előbújó új hajszálacskát is! Most már nagyon izgatottan várom az elkövetkező heteket, hogy én is felfedezzem a növekedést!

Egy hónap múlva újra jövök!

0 Tovább

Hajbeültetés után 2 hónappal

Megint eltelt egy hónap! Ezért újra itt vagyok, hogy megosszam a tapasztalataim, és megmutassam, hogy hajbeültetésem után mennyi változás történt a hajammal! Hála Istennek szépen visszanőtt, semmi kellemetlen tünet (viszketés vagy pirosság) nem zavarja a mindennapi életem! Már olyan hosszú, hogy zseléznem is kell, mert ébredés után sokszor össze-vissza áll!



Már csak egy hónapot kell várnom, hogy a beültetett területen növekedésnek induljanak a hajszálak! Remélem a következő jelentkezésemkor már serkenni fognak!!!

Addig is üdv. Mindenkinek!

0 Tovább

Hajbeültetés Blog

blogavatar

Ez a blog arra hivatott, hogy elmeséljem hajbeültetésem történetét, mely alapján remélem sok információt tudok átadni azoknak, akik kopaszodásukra végső megoldást keresnek és a hajbeültetést választják.

Utolsó kommentek