Konzultáció a hajbeültetés előtt

Blogommal szeretnék egy kis bepillantást adni a hajbeültetésről, minden olyan embernek aki gondolkozik ezen, de valamilyen okból nem mer belevágni!

Hozzávetőleg két évvel ezelőtt észrevettem, hogy gyors mértékben elkezdett ritkulni a hajam. Elég stresszes időszakom volt abban az időben, sok minden összejött. Mivel rendszeresen zselézem a hajam, kezdett zavaróvá válni, hogy egyre jobban látszik a fejbőröm! Gondoltam, utána járok a problémának!

Információ gyűjtéssel kezdtem, (internet, fodrász, ismerősök). Arra jutottam, hogy felkeresek egy hajgyógyászt. Elmentem, megvizsgált, az eredmény: változtassak az étrendemen+mossam a hajam az általa ajánlott gyógynövényes samponnal! Így is tettem, de mivel pár hónap alatt semmilyen változást nem láttam, úgy döntöttem, látványosabb és főleg gyorsabb megoldásra van szükségem!

Informálódni kezdtem a hajbeültetésről! Több klinika oldalát elolvastam, hármat szimpatikusnak találtam. Felkerestem az elsőt, lezajlott a konzultáció,de valahogy nem lettem meggyőzve! Nem éreztem a törődést, a szakmai tudást! Második a HairHungary volt. Itt a konzultáció teljesen másképp zajlott! Kedvességgel, türelemmel fogadtak, minden kérdésemre kielégítő választ kaptam. Innen teljesen más érzéssel távoztam! Ahogy kiléptem az ajtón, már tudtam, ez lesz az én klinikám, itt lesz a hajbeültetésem!

Miután egyeztettük a műtéti időpontot, nem volt más dolgom, csak egy labort (vér, vizelet) csináltatni és izgatottan várni a napot, a hajbeültetésem napját! Pár nappal a műtét előtt e-mailben részletes tájékoztatást kaptam a műtét előtti teendőkről (apróságok: le kellett vágatni a hajam, megfelelő ruházat stb) és magáról a műtéti napról, ezért teljesen felkészülve várhattam a beavatkozást!

Hajbeültetés előtt a HairHungary Klinikán