Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajbeültetés után 1 hónappal

Eltelt az első hónap a hajbeültetésem óta, ezért megosztom a tapasztalataim! Most már majdnem 100%-osan gyógyult a fejbőröm, csak nagyon picit piros egy-egy területen!

A fejbőr viszketés teljesen megszűnt, a sebek csak szakértő számára felfedezhetőek! A hajam szépen nő, minden visszatért a rendes kerékvágásba. Sportolhatok, szolizhatok, nincsenek akadályok! A beültetett terület egyes részein kihullott a hajam, de mivel ez természetes folyamat, ezért nem aggódom! Bár az tény, hogy nagyon várom az új hajszálak megjelenését! Remélem a következő hónapban már beszámolhatok a növekvő új hajszálaimról!

Addig is a mostani állapotom képekben...

 

 

0 Tovább

A műtét utáni első napok

A műtét utáni első pár nap kicsit furcsa volt. Mivel soha nem volt ilyen rövid hajam, hozzá kellett szoknom az érzéshez és a látványhoz is.

Annyi teendőm volt, hogy két óránként spray-el fújjam be. Ez fertőtlenítette és hűtötte is egyben, jó érzés volt. Ahogy a pici sebek gyógyulni kezdtek, picit viszketett a fejem, de kicsi simogatással könnyen enyhíteni lehetett a viszkető érzést.

Hajbeültetés után 5 nappal a HairHungary Klinikán

  

Pár nap elteltével a keletkezett kis pörkök is szépen leestek és mivel közben a hajam is nőtt,egy hét elteltével alig lehetett észrevenni a beavatkozás nyomait. Két héttel a műtét után, (azoknak, akik nem tudták, hogy hajbeültetésem volt) már csak egy rövid hajú srác vagyok! :)

Hajbeültetés után 1 héttel

  

0 Tovább

A műtét

A műtét napján reggel 8 órakor kezdtünk. Műtőbe be, kényelmesen hasra feküdtem, fertőtlenítés, majd pici szurik a fejbe, megkaptam az érzéstelenítést! Itt jegyzem meg, ha valaki esetleg fél a tűszúrástól vagy a fájdalomtól, teljesen feleslegesen teszi, mert az igaz, hogy az első pár szúrást érzi az ember, de kb annyira, mint egy szúnyogcsípést!

A következőket a Doktornő úgy adja be, hogy már semmit nem érez az ember! Ezután a Doktornő elkezdte kiszedni a graftjaimat az oldalsó és a hátsó donorterületről! Ez teljesen fájdalommentesen történt, ezért vidáman társaloghattam a Doktornővel és az Asszisztensekkel is! Nagyon jó hangulatban teltek az órák, mindenki jó fej, kedves és nagyon barátságos volt! Annyira lazán ment minden, hogy a műtét közben még az ebédem is meg tudtam rendelni! :) Egy óra körül megérkezett az ebéd. Szünetet tartottunk és egy jót ebédeltünk, majd következett a második felvonás.

Újra érzéstelenítést kaptam, majd a graftok beültetése következett! A délutáni rész annyiban tért el a délelőttitől, hogy már a tévét is tudtam nézni, mivel félig ülő pozícióban voltam. Bár igazán jó műsort nem találtam, ezért továbbra is beszélgetéssel „múlattuk” az időt! Ekkor már a fejem tetején történt a beavatkozás. A Doktornő és az Asszisztensek végig nagyon kedvesek, figyelmesek voltak, ha bármi kívánságom volt (pl.szomjúság, wc, pzs, stb), egyből megálltunk! A műtét után megkaptam az otthonra vonatkozó instrukciókat: gyógyszert bevenni, két óránként fertőtlenítő spray-el fertőtleníteni a fejet, óvatosan aludni!

Hajbeültetés műtét után a HairHungary Klinikán

Mivel nekem két napos volt a műtétem, a második napról nem írok, mert  ugyan úgy telt mint az első, csak a nap végén volt különbség, mert időpontot egyeztettünk kontrollra.

0 Tovább

Üdvözlök Mindenkit!

Konzultáció a hajbeültetés előtt

Blogommal szeretnék egy kis bepillantást adni a hajbeültetésről, minden olyan embernek aki gondolkozik ezen, de valamilyen okból nem mer belevágni!

Hozzávetőleg két évvel ezelőtt észrevettem, hogy gyors mértékben elkezdett ritkulni a hajam. Elég stresszes időszakom volt abban az időben, sok minden összejött. Mivel rendszeresen zselézem a hajam, kezdett zavaróvá válni, hogy egyre jobban látszik a fejbőröm! Gondoltam, utána járok a problémának!

Információ gyűjtéssel kezdtem, (internet, fodrász, ismerősök). Arra jutottam, hogy felkeresek egy hajgyógyászt. Elmentem, megvizsgált, az eredmény: változtassak az étrendemen+mossam a hajam az általa ajánlott gyógynövényes samponnal! Így is tettem, de mivel pár hónap alatt semmilyen változást nem láttam, úgy döntöttem, látványosabb és főleg gyorsabb megoldásra van szükségem!

Informálódni kezdtem a hajbeültetésről! Több klinika oldalát elolvastam, hármat szimpatikusnak találtam. Felkerestem az elsőt, lezajlott a konzultáció,de valahogy nem lettem meggyőzve! Nem éreztem a törődést, a szakmai tudást! Második a HairHungary volt. Itt a konzultáció teljesen másképp zajlott! Kedvességgel, türelemmel fogadtak, minden kérdésemre kielégítő választ kaptam. Innen teljesen más érzéssel távoztam! Ahogy kiléptem az ajtón, már tudtam, ez lesz az én klinikám, itt lesz a hajbeültetésem!

Miután egyeztettük a műtéti időpontot, nem volt más dolgom, csak egy labort (vér, vizelet) csináltatni és izgatottan várni a napot, a hajbeültetésem napját! Pár nappal a műtét előtt e-mailben részletes tájékoztatást kaptam a műtét előtti teendőkről (apróságok: le kellett vágatni a hajam, megfelelő ruházat stb) és magáról a műtéti napról, ezért teljesen felkészülve várhattam a beavatkozást!

Hajbeültetés előtt a HairHungary Klinikán

  

  

0 Tovább
123
»

Hajbeültetés Blog

blogavatar

Ez a blog arra hivatott, hogy elmeséljem hajbeültetésem történetét, mely alapján remélem sok információt tudok átadni azoknak, akik kopaszodásukra végső megoldást keresnek és a hajbeültetést választják.

Utolsó kommentek